13.12.2013 - God Jul og Godt Nyttår!

Vi takker for året som er gått og hyggelig samarbeid i 2013. Ønsker alle våre kunder og partnere en riktig god jul :-) De beste ønsker for det nye året 2014. Vi har som tidligere år valgt å gi en gave til UNICEF. De jobber blant annet med å gi skolegang til barn som er i en vanskelig situasjon. Utdanning er viktig for alle verdens barn, derfor støtter vi dem! Julehilsen fra alle oss i Identum

06.12.2013 - Kongsvinger setter rekord!

Vi har gleden av å slå vår egen rekord, som vi satt sammen med Klæbu i 2010. Nå har Kongsvinger stått på, og vi har fått dem FEIDE klar og godkjent på 8 arbeidsdager. De signerte kontrakt 25. november og prosjektoppstarsmøte var tirsdag 26. Alt mandag 2. desember var de i teknisk drift og torsdag 5. desember var den formelle FEIDE godkjenningen på plass! Vi gratulerer med ny verdensrekord og helt ferske FEIDE kontoer :-)

02.12.2013 - Mange velger eFeide!

Siden Vestvågøy ble vår kunde nummer 100 i januar, har vi i år fått 59 nye kunder. De to siste som er kommet til er Folkeuniversitetet og Etne kommune. Etne er en kommune som alt er FEIDE klar, men som velger å byttet til eFeide fra en lokal løsning de har kjørt. Har du valgt eFeide, er du i selskap med ca 45% av de FEIDE klare kommunene i Norge! Neste blir at vi kan tilby dere kontogenerering for hele kommunen med eADm!

12.07.2013 - Bruker dere Kartleggeren fra Fagbokforlaget?

Hvis dere benytter Kartleggeren eller et annet produkt fra Fagbokforlaget, kan dere få en enda enklere hverdag. Vi kan i samarbeid med Fagbokforlaget tilby at eFeide automatisk oppdaterer Kartleggeren med grunnlagsdata om elever, klasser, skoler osv. Det betyr at skoler ikke trenger å vedlikeholde brukerlister lengre i noen av Fagbokforlagets tjenester. Har dere eFeide og det er kjapt for oss å sette opp denne integrasjonen. Trykk på «kontakt oss» oppe til høyre og vi tar kontakt

01.07.2013 - God Sommer!

Da er det igjen på tide og ønske alle kunder, partnere og konkurrenter en riktig god sommer! Vi kan med stor glede og litt stolhet melde at vi har over 130 kunder. Vi håper dere nyter sommeren og er du kunde kommer du neppe til å tenke på at ny versjon av FEIDE nærmer seg til høsten. Slikt har vi alt begynt å tenke på i sommervarmen. Det blir fullt fokus på opprykk til skoleåret 2013/14 i fra uke 31.

06.02.2013 - IT-Forum Vest lansering av eAdm - kommer du?

Vi skal delta i Haugesund på årets konferanse. Det er invitert kommuner og fylkeskommuner fra Sogn og Fjordane i nord til Vest Agder i sør. Vi skal på konferansen for å treffe dere, vise frem den nyansatte og ikke minst lansere eAdm som produkt. Har du lyst å avtalen en prat så ta kontakt med Eric her

15.01.2013 - Flere ansatte

Vi utvider kapasiteten og har ansatt en ny person, han begynner 11/2-2013. Det betyr at vi skal kunne levere eFeide til flere, utvikle nye produkter raskere, levere god support osv. 2013 skal bli gøy!

01.01.2013 - Godt nytt FEIDE-år!

I løpet av 2012 har andelen elever i grunnutdanningen som har FEIDE konto krøpet over 50%. Disse 340 tusen kontoene fordeler seg på de nå nærmere 200 kommuner som er FEIDE klare. Vi ønsker alle våre partnere, kunder og potensielle kunder godtnytt år og håper vi kan bidra til å gjør 2013 til en suksess :-)

22.11.2012 - Lillestrøm – Skolen i digital utvikling 13. november

Vi deltar på Skolelederkonferansen på Lillestrøm tirsdag 13. november. Se etter en høy kar med rød eFeide genser og eFeide nøtter som deles ut. Vi tar med glede en prat om hvorfor du bør ha FEIDE kontoer, og hvorfor eFeide er det beste produktet.

09.11.2012 - Vi har snart 100 kunder

Innen utgangen av året signerer vi kunde nummer 100 på eFeide. Vi har fått noen FEIDE-tjenester med på å lage en Velkomstpakke som kunde nummer 100 får når den går på luften med FEIDE kontoer. Den vil inneholde tjenester slik at elever og lære får en pangstart på bruken av FEIDE :-)

26.06.2012 - Ha en flott sommer!

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartner god sommer og håper dere får en trivelig ferie. Vi har litt ferieavvikling frem til 16. juli så blir det full fart med de som skal bli Feide klar til skolestart.

13.06.2012 - Vi har 89 kunder :-)

Vi er stolte av at mange av dere finner frem til markedets beste valg, oss ;-) Vårt mål er å ha den beste Feide løsningen og å kunne levere den til en uslåelig pris. Vi jobber for at over 100 kommuner skal ta i bruk eFeide til sine elever og lærer.

15.05.2012 - Stress med brukernavn og passord?

FEIDE kontoer gir elever og lærer enkel pålogging til masse tjenester og forenkler, du sparer tid. Lærer som skal avvikle nasjonale prøver trenger ikke bruke tid på lister med brukernavn og slikt. Å ta i bruk nye systemer som TV2 skole, mattemesteren.no, Salaby osv blir enklere når det bare er å logge rett inn med Feide etter at mann har bestilt.

10.04.2012 - eFeide har 80 kunder!

Vi satt oss et mål vi skulle strekke oss etter, 100 kunder. Vi har nå 80, hvem blir kunde nummer 100? Vi har over 100 tilbud ut som ikke er avgjort. Vi har flere kommune samarbeid og mange enkeltstående kommuner som kunder. Det har tatt oss under to og et halvt år å nå dette antallet, noe vi mener betyr at vi har markedets beste løsning. Vår lovnad er fortsatt at vi skal ha markedets beste og rimeligste Feide tjeneste som automatiserer brukerkontogenerering.

03.04.2012 - Nkul vi skal dit, skal du?

Vi har meldt oss på Norge største konferanse for bruk av IKT i utdanning og læring. Skal du til Nkul i Trondheim og kommunen din ikke er Feide klar, ta kontakt med oss for en positiv overraskelse! Vi har tid og lyst til å treffe deg og kan hjelpe deg å nå målet. Bruk kontakt skjema på siden vår og ta kontakt så avtaler vi å treffes for en eFeide prat :-)

31.01.2012 - 33% markedsandel

Av Norges 131 feide godkjente kommuner har vi hjulpet 44 stykker. Dette gir oss en markedsandel på ca 33 %. Vår leveringsrekord er Skaun kommune som fra signert avtale til avsluttet prosjekt brukte 2 uker. Dette er i tid, ikke i arbeid. Vi hjelper med gode dokumentmaler og med vår spesialtilpassede gjennomføringsmetodikk slik at det skal gå fort. Dette gjør at internarbeidsmengden er minimal. Vi anbefaler at de som skal starte et FEIDE prosjekt tar kontakt med oss før man starter prosjektet internt, da kan man spare seg for arbeid ved å benytte de ferdige hjelpemidlene vi har. Vi mener eFeide kan leveres på 1 uke (gitt riktige forutsetninger) og er klare for å forsøke å sette ny rekord sammen med dere.

02.01.2012 - Godt Nyttår!

Slik det ser ut for 2012 vil 70 % av alle elever i grunnskolen ha FEIDE konto innen utgangen av året. Hvis de kommunene som har startet et FEIDE prosjekt gjennomfører det på 12 måneder. Tatt i betraktning at vi kan levere eFeide på 1 uke til våre kunder bør det gå fint for de andre :-) 40 % av elevene i Norge har alt FEIDE konto per 1.1.2012 og 33 % av alle FEIDE klare kommuner kjører eFeide!

21.06.2011 - Riktig god sommer!

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartner en riktig god sommer. Det er snart fellesferie, men vi har avviklet vår ferie alt siden mange kommuner skal være i drift på eFeide til skolestart. Det blir med andre ord mye jobbing de neste ukene.

17.06.2011 - eFeide har 50 kunder

Vi er stolte av at vi nå har rundet 50 kunder på eFeide. Vi har flere kommune samarbeid og mange enkeltstående kommuner som kunder. Det har tatt oss under to år å nå dette antallet, noe vi mener betyr at vi har markedets beste løsning.. Vårt mål er å nå 100 kommuner som kunder, eller flere :-) Vår lovnad er at vi skal ha markedets beste og rimeligste Feide tjeneste som automatiserer brukerkontogenerering.

18.03.2011 - Nasjonale prøver nå også med Feide!

Fra høsten av vil det elektroniske prøvesystemet PAS ha Feide-pålogging for eleven. Alt nå er det Feide-pålogging for administratorer, lærer og sensorer. Med Feide kontoer rullet ut i din kommune blir det enklere å bruke PAS systemet fra Utdanningsdirektoratet.

18.03.2011 - IT-forum i Hordaland & Rogaland!

Identum deltar på IT-konferansen 2011 som holdes i Haugesund 30-31. mars. Hvis du ønsker å treffe oss er det bare å ta kontakt så kan vi sette av tid til et møte. Vi gleder oss til å treffe eksisterende og potensielle kunder samt høre mer om temaene sikkerhet og samhandling.

15.03.2011 - Visma inngår forhandleravtale!

Visma og Identum har inngått avtale om at Visma kan selge eFeide til sine kunder Visma Oppvekst. Alle Visma kunder kan nå enkel og effektivt få løst de IT tekniske utfordringene med å bli FEIDE klar. Det gir muligheter til at bruker bare trenger ett brukernavn og passord for å nå de fleste systemer og undervisningstjenester. eFeide gir også automatisert kontogenerering, noe som åpner for store besparelser hvis man har manuelle rutiner i dag. Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. Visma Oppvekst er en løsning for administrasjon av kommunens barnehage-, skole-, helsestasjon og fritidstilbud. Som en del av denne løsningen oppnår kundene betydelige gevinster i form av moderne arbeidsprosesser, nyskapende samhandling og bedre tjenester for publikum. Se www.visma.no for mer informasjon.

05.11.2010 - eFeide familien vokser!

Vi er stolte over at vi nå har fått 30 kommuner med ca 26.000 elever som kunder på eFeide. Det viser at det er mange kommuner som velger markedets smarteste Feide løsning. Vi får tilbakemeldinger på at vi vinner både på pris og teknisk løsning, fremfor andre produkter som er på markedet. Vi har også fått meget gode tilbakemeldinger på vår gjennomføring av prosjektene. Vi har kokt ned FEIDE prosjektet med vår prosjektmetodikk slik at selv den minste kommune kan bli Feide klar. Vi har fra Utsira med 31 elever til Kristiansand med 10.500 elever som kunder. Ønsker du et tilbud så ta kontakt og vi skal hjelpe deg.

09.06.2010 - Møt oss på Gardermoen 15. juni.

Denne tirsdagen arrangerer Uninett ABC en Feide samling for kommuner som planlegger å starte et Feide-prosjekt i nær fremtid. Denne samlingen henvender seg til kommuner som tidligere har deltatt på introduksjonsmøter om Feide. Identum stiller sammen med sine partnere Oppad og IST og du kan få en gjennomgang på hvordan vi kan levere Feide kontoer effektivt til din kommune.

09.03.2010 - Oppetid for en driftskritisk løsning som Feide er viktig.

Nå når flere og flere systemer og tjenester kommer opp med Feide pålogging er det viktigere enn noen gang at serveren som autentiserer elevene er tilgjengelig 24/7. Derfor er vår løsning fra nå satt opp med flere servere som jobber sammen for å holde løsningen så operativ som mulig. Det betyr at en server kan gå ned eller "tas" av luften uten at tjenesten blir påvirket. Grunnet vår valgte løsningsarkitektur kan vi garantere at eFeide kan skalere opp til selv de største kommunene i Norge. Vi tilbyr garanterte oppetidsavtaler. Det tjeneste nivået vi kan tilby overgår det de fleste kommuner kan levere selv, spesielt de små kommunene med lite ressurser. Vi gir alle kommuner stordriftsfordeler uansett størrelse!

01.03.2010 - Er dine Feide kontoer klima nøytral?

Identum ønsker å tilby eFeide som en miljøvennlig tjeneste.De færreste vet at databransjen står for like mye utslipp globalt som flybransjen og derfor har vi valg å sette våre servere på et miljøvennlig datasenter som kjøper "grønn" strøm og har ekstra fokus på miljøvennlige løsninger. Strømmen er 90 % vannkraft og 10 % vindkraft. Nød aggregatet som leverer strøm ved strømbrudd går til og med på den mest miljøvennlige biodieselen som finnes For å holde kostnader og miljøbelastningen ned velger vi så vidt det er mulig å holde telefon og video konferanser med våre kunder fremfor å forta unødvendige reiser. Noen turer blir det uansett, i 2009 dro vi på noen møter med fly og noen med bil. Identum har derfor besluttet at vi kjøper klimakvoter for vår aktivitet. Trykk her for å se vårt klima sertifikat.

26.10.2009 - IST tegner samarbeidsavtale på eFeide

IST og Identum har inngått avtale om at IST kan selge eFeide til sine kunder på skoleadministrative systemer. Dette bidrar til at IST kan tilby sine kunder en enkel og effektiv måte å få løst de IT tekniske utfordringene med å bli Feide klar for sine kunder. Det gir muligheter til at bruker bare trenger ett brukernavn og passord for å nå de fleste systemer og undervisningstjenester. IST utvikler og markedsfører systemer og tilbyr IT-relaterte tjenester for hele utdanningssektoren i Skandinavia - løsninger som er effektive, åpne og interaktive. Siden 1985 har IST jobbet mot ett og samme mål: Gjennom effektive IT-løsninger sørge for å frigjøre ressurser, tid og penger for oppvekst- og utdanningssektoren. ISTs kundeløsninger er basert på standardkonseptet Den Åpne Skolen, som bygger på tre områder som er integrert til en og samme løsning: Administrasjon, 24-timers webløsninger og e-læring. Løsningene deres støtter virksomheter som barnehager, grunnskoler, videregående skoler, høgskoler og universiteter. Se www.ist.com for mer informasjon. Er du interessert i mer informasjon kontakt salg@identum.no

30.09.2009 - Oppad AS tegner samarbeidsavtale på eFeide.

Oppad AS og Identum AS undertegnet tirsdag 29. september samarbeidsavtalen som gjør at Oppad har mulighet til å selge eFeide som en del av Oppad sin løsning for oppvekstsektoren. Oppad sin løsning for skole effektiviserer de administrative prosessene i oppvekstsektoren, og hjelper de ansatte til å kunne fokusere på kvalitetsheving, fremfor å bruke store deler av sin tid på datainnlegging og manuell produksjon av rapporter. Løsningen er skalerbar og modulært oppbygget, slik at den kan tilpasses både små og store kommuners individuelle ønsker om funksjonalitet. For mer informasjon om Oppad AS (www.oppad.no) eFeide gjør at når kommunens data er lagt inn og opprettet korrekt i Oppad vil kommunen få automatisk generert og synkronisert brukere på AD, e-læringsplattform og eventuelt Google Apps. eFeide holder også passordene synkronisert slik at hvis en sluttbruker bytter passord i AD vil det være synkronisert med resten av Feide systemene. eFeide gjør at kommunen blir feide klar og at alle Feide tjenester blir åpent for brukeren med ETT brukernavn og ETT passord. Alle kommuner i Norge er pålagt å bli Feide klar til 2011. Denne avtalen mellom Oppad AS og Identum AS sikrer kommunene i Norge en god og rimelig løsing for å bli Feide klar.
 
Identum AS | NO 994479865 | Skanselien 37 | 5034 BERGEN | | | Copyright Identum AS, 2017